İZMİR / BORNOVA - Bornova Altay Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

İzmir Milli Eğitim Müdürlüğünün hazırladığı e-Dergi linki aşaıdadır.

Tıklayınız...

Şbt

Meslek liselerinin tanıtım  projesi kapsamında 4 gün boyunca Bornova'da yer alan 70 ortaokulun rehber öğretmenlerine okulumuz ve okulumuzda yer alan bölümlerin tanıtımları yapılmıştır.

Şbt

Okulumuzda karbon ayak izini azaltma projesi kapsamında düzenlenen etkinlikte okulumuz Müdürü Sayın Ahmet ÖZTEKİN, felsefe dersi öğretmenlerimiz Nursel Doğan, Turgay Emeç ve projede görevli öğrencilerimiz geri dönüştürülmek üzere toplanan içecek kutularıyla yaptıkları etkinlikte karbon ayak izini azaltmaya bizler de varız dediler.

Şbt

Okulumuzda 2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı Şubat dönemi Sorumluluk Sınavları 6 Şubat salı günü başlayıp 23 Şubat Cuma gününe kadar devam edecektir.

Ock

Okulumuzda öğrenim gören MESEM öğrencilerimiz karne töreni yapıldı.

Ock

ALTAY MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ 2023-2024 EĞİTİM ÖĞRETİM DÖNEMİ SORUMLULUK SINAVI HAKKINDA

Ock

2023-2024 eğitim öğretim yılının ilk yarısının son haftası olan 15-19 Ocak tarihlerinde okul düzen ve işleyişi hakkında bilgilendirme

Ara

25.12.2023 Pazartesi gününden geçerli olmak üzere sınıflarımızın haftalık ders programlarının linki aşağıdadır.

Ara

Okulumuz öğretmenlerinden şair/yazar Şerif PINAR'ın organize ettiği "Edebiyat Günleri" etkinliğine tüm öğrencilerimiz ve öğretmenlerimiz davetlidir.

Ara

Okulumuz Adalet Alanının düzenlediği, İzmir Adliyesi 7. Asliye Hukuk Mahkemesi Hâkimi Sayın Ali ACAR’ ın Öğrencilerimizle buluştuğu söyleşi yoğun bir katılımla gerçekleşti. Öğrencilerimizin meslek hayatlarında karşılaşacağı soruları cevapladığı, mesleki bilgi birikimi ile onları bilgilendirdiği ve öğrencilerimize rol model olduğu için kendisine teşekkürlerimizi sunuyoruz.